​​​​​​​     Mobila arbetsplaster, nya hybrida miljöer, stadsbuller och att           ständigt vara uppkopplad och vara sen med deadlines, är bara       några samtida krav som bidrar till att du känner dig stressad,         otillräcklig och trött.
​​​​​​​Gör det dig till en bättre ledare, medarbetare och person?
​​​​​​​

Naturens hälsosamma värld för stress! ​​​​​​​

Självledarskap erbjuder ​​​​​​​

En 2 timmars föreläsning som på ett lättsamt och enkelt sätt tar upp hur systemet tanke-sinne-kropp fungerar och hur natur och utomhusvistelse ger hjärnan möjlighet att slappna av och minska den kognitiva belastningen. Hur varierade sinnesintryck tränar förmågan till kreativitet och fokus och att se livet med nya perspektiv.

Nyttan och värdet 

När du vistas i naturen minskar du den mentala ansträngningen och ger en ofta överhettad hjärna och energifattig kropp en chans att vila och återhämta sig med ny kraft och glädje.
​​​​​
Hur konsten att upptäcka visuella intryck som gröna landskap, doftande blommor, sjöar och vidsträckta vyer och naturljud av fågelsång eller lövträdsprassel ger nytänkande, nya perspektiv och tränar förmågan att verkligen se och höra andra på nytt sätt.

Det här får du lära dig 

  • Naturens positiva inverkan på stressnivåer och mental hälsa.
  • Gröna områdens betydelse för kroppens och hjärnans återhämtning och regenerering.
  • Naturens inverkan på koncentration, kreativitet och produktivitet.
  • Naturens estetiska värde av visuella intryck och naturljud för fokus, avspänning och avslappning.  
  • ​​​​​​​Upplevelser av samhörighet och förbindelse med den naturliga miljön.
Upplägg
2 timmars föreläsning med praktiska övningar lämplig för grupper, din arbetsplats, ditt team. Passar också som ett värdefullt innehåll på kick-off och frukostmöte i miljö efter era behov.
Varför inte utomhus?

Pris/Investering
​​​​​​​3 200 SEK (ex moms)

Välkommen att boka!