Yvonne Jansson

Självledarskap drivs av mig som grundare med ICNLP certifiering som NLP/NS Trainer. Med 40 års erfarenhet som utbildare, föreläsare och coach har jag inspirerat, hjälpt och väglett hundratals företag, teams och individer att ha ökat sin kreativitet, innovationsförmåga, hålla fokus och gjort klokare val och nått sina mål.

Självledarskap, Kommunikation och Återhämtning är därför hörnstenar i min verksamhet.

Mitt mästerskap
Efter tre omvälvande omställningar som anställd blev jag brutalt  "bortslääääängd" som en uppryckt grästuva! Mina trettio års erfarenhet som lärarutbildare,föreläsare och projektledare värderades inte och togs inte till vara - jag kände mig kränkt, ledsen och förtvivlad! Då höll jag på att krascha!
Tills jag en dag ...........
satte ner foten och tog ett inre beslut. Nu får det vara nog! Jag tog kommandot över mitt liv, mina tankar och gick till ”handling”. Där startade mitt arbete med Neurologisk Lingvistisk Psykologi. Stegvis som Practitior, Master och därefterTrainer.

Min drivkraft

Det övertygade mig ännu starkare att framtidens ledarskap behövde förändras. Startade därför jag företaget Självledarskap - mitt absolut bästa beslut! 

Självledarskap vision och mission är att skapa VITALA ledare, team och individer för ett mera medmänskliga företag och långsiktigt kunna påverka samhällsekonomin med ett nytänkande. Skapa framtidstro för att göra samhället till ett tryggare ställe att leva i.
Att äga ett Mästerskap i ditt liv.
Vad du inte visste om mig!
Som idrotts- och förskollärare samt författare har jag alltid haft stort intresse för idrott, rörelse och träning och är expert på återhämtning och sömn. 
Blev distriktmästarinna i höjdhopp 14 år gammal!

Min nyfikenhet och vetgirighet har inte tagit pension. Har fortsatt jobba som passionerad "friherrinna", för jag vill medverka till ett paradigmskifte - att utveckla ett mera medmänskligt ledarskap och företag där både du som ledare och ditt team äger ett självledarskap.
Jag är en livsnjutare som älskar att sova och att dansa!

Och som alltid kommer igen! Och igen! och igen!

​​​​​​​Om NLP

NLP står för Neuro Lingvistisk Programmering och är en beteendepsykologisk modell med en uppsättning kraftfulla och enkla tekniker och lösningsfokuserade verktyg, som kan användas för personlig utveckling, ökad livsglädje och effektiv kommunikation.
​​​​​​​
Modellen grundar sig på studier av erfarna och duktiga kommunikatörer och deras sätt att åstadkomma förändring genom sin effektiva kommunikation.
Hur tanke - kropp – sinne och handling är ett system för individers förändring, förstärkning och framgång.

NLP används med stor framgång inom näringslivet och elitidrotten och tekniken är lika användbar inom alla områden.

Human Potential Movement​​​​​​​
Professor Michael Hall menar att NLP är en naturlig förlängning eller utveckling av det som på 60 - talet kallades för Human Potential Movemen. Byggde på tanken om att vi alla har en oförlöst potential som väntar på att låsas upp till nytta för oss själva och mänskligheten.

Min tidslinje

2022- E-bok Mästare att leda i förändring
2022- Onlineutbildning "Mästare att leda i förändring"
2022- Online utbildning
2020 -Own your Superstar Mentorship, Mahima Klinge, Schweiz
2018 - Unleash the WithIn, Tony Robins, London
2018 - Medvetet Överflöd
2018- World Class Speaking, Kane & Alisa, Schweiz
2016- Processledare "Det goda värdskapet" Hallstahammar
2016- NLP Trainer Skandinaviska Ledarhögskolan, Örebro
2015 - Yrkescoach Academicum
2014 - Grundade Självledarskap
2013 - Ledare & Utbildare Drömkurs
2010 - Projektledare Cykla Västerås
2006 - Lärare Kom Vux
2005 - Projekt Regnbågsresan
2005 - Projekt CyGo Skolbarns cyklande
1985 - Idrottsskolor utbildare & författare
1980 - Lärarutbildare Rörelse & Idrott
1980 - Gymnastiklärarexamen
1974 - Förskollärarexamen