Referenser


“Dagen “Bara Vara” har varit fantastisk skön och avkopplande. Skön och vilsam miljö. Härliga människor i gruppen. Mycket bra ledarskap av Yvonne. Jag känner mig fullspäckad med nya insikter och fått mycket energi. Dagen har väckt min kreativitet. Ett minus var att dagen gick för fort.”

- Sagt av deltagare på Bara Vara


“Yvonne har kontinuerligt under flera års tid utbildat mig och mina medarbetare i värdskap, självledarskap, förbättringsmöjligheter till samarbete m.m., ja…. listan kan göras lång. Det jag vill säga är att hon har verkligen lyckats med sina uppdrag, hon har fått personalen med sig, dom har vuxit både som personer och i sina roller här i Hallstahammars kommun och det har även mynnat ut i lägre sjukskrivningar samt gladare medarbetare.”

- Elisabeth Pettersson, Avdelningschef, Städavdelningen, Hallstahammars kommun


“Yvonne Jansson har med stor skärpa fångat mina behov utifrån min situation vid varje tillfälle. Med hennes hjälp har jag utrustat mig med mentala verktyg, som jag bär med mig både i mitt dagliga arbete och i mötet med kunder och leverantörer. Jag uppskattar särskilt Yvonne Janssons förståelse av företagarens förutsättningar och hur denna vardag möter företagaren som människa......”

- Jan Pettersson, Contentera AB


"Genom handledning inom ramen för chefsutveckling har hela enheten nått ett större affärsfokus med tydliga mål.I arbetet med målsättningarna för såväl personlig som arbetslagets utveckling har möjligheten att prioritera och fokusera på det som gör skillnad skapat större trygghet och ett tydligare ledarskap.
Genom en situationsanpassad handledning, övningar, workshops och strategiska frågeställningar har jag utvecklat mitt ledarskap. Samtidigt som jag som ledare stärkt arbetsgruppen har också våra kunder - eleverna fått ett tydligare ledarskap av lärarna vilket i sin tur höjer resultaten för eleverna."

- Annika Andersson, verksamhetschef Lernia Utbildning, Göteborg


“Under hösten 2016 har jag anlitat Yvonne Jansson som coach i självledarskap. Yvonne Jansson har med stor skärpa fångat mina behov utifrån min situation vid varje tillfälle. Med hennes hjälp har jag utrustat mig med mentala verktyg, som jag bär med mig både i mitt dagliga arbete och i mötet med kunder och leverantörer. Jag uppskattar särskilt Yvonne Janssons förståelse av företagarens förutsättningar och hur denna vardag möter företagaren som människa.

Konkret har min investering i Självledarskap:

  • gett mig en insikt i hur tankar föds och formas, samt att jag kan påverka bådadera,

  • förstärkt förståelsen av min kompetens,

  • gett mig motivation att forma mina dagar så att de svarar mot behovet av effektivitet, produktivitet och egen utveckling,

  • lyft bilden av mig själv som bärare av kompetens och egenskaper som möter mina kunders behov,

  • fått mig att bättre se och förstå mitt värde för mig, min familj, mina vänner och mina kunder,

  • skapat schema och rutiner för mig själv och mitt företags inre effektivitet och produktivitet,

  • rustat mig med mentala verktyg att hantera motgångar,

  • bättre rustat mig för nya möten och utmaningar.”

- Contentera AB, Kungsör, Jan Petersson


“Yvonne har haft ett antal uppdrag under åren på Academicum i arbetsmarknadsprojektet Korta vägen, ett projekt för att få utländska akademiker ut i arbete så fort som möjligt. Jag har haft stort utbyte av mitt samarbete med henne under tiden juli 2017 till nu. Hon är väldigt kompetent och resultatinriktad.

Yvonne passar att arbeta med krävande strategiska uppdrag.  Hon arbetar effektivt och tar sina uppgifter på stort allvar. Hon är en väldigt duktig ledare, handledare, lärare och coach. Hon har flertalet gånger föreläst för våra utländska akademiker om bland annat hur man nätverkar för att få nya kontakter, hur man kan använda sociala medier som verktyg. Väldigt uppskattat av våra deltagare.

I hennes uppdrag som ”brobyggare” för akademikers praktikplacering är bästa resultat hennes ingångsvärde. Alla hennes deltagare har fått värdefulla och meningsfulla praktikplatser där flera har lett till arbete efter praktiktidens slut.

Yvonne åstadkommer resultat som är utöver det vanliga och hon har hela tiden fokus på vad det är för effekter som uppdragsgivaren är ute efter. Hon har en speciell begåvning att i stunden skapa ett upplägg och hitta smarta lösningar så uppdraget löses snabbt, effektivt och till stor nytta för våra deltagare. 

Yvonne  är ärlig mot sina uppdragsgivare, tar sina uppdrag på stort allvar och jag rekommenderar henne varmt.”

- Marie Åsbrink, Projektledare ”Korta vägen”, Academicum


“Yvonne har gett mig ett antal olika verktyg som jag kan använda för att ha en god sömn. Jag har lärt mig att min egen tankekraft och inställning är mycket betydelsefull, både under min vakna tid och när jag ska sova... Hon har dessutom gett mig bra, konkreta råd på lösningar för yttre omständigheter, som jag har svårare att påverka. Det är skönt att veta att jag kan göra så mycket själv – och att det faktiskt fungerar!”

- Jenny