Kommunikation - för såväl inre som yttre framgång

 
 

Konsten att nå fram med karisma för respons

Vill du ha praktiska presentations- och kommunikationsverktyg i hur du presenterar dig som ett unikt varumärke? Vill du kunna använda de rätta orden med känsla, förstå dess skillnad och fördelar så att du når det resultat och nytta som du önskar? Få kunderna köpa från just dig?
Jag erbjuder dig konkreta verktyg för framgångsrik kommunikation och presentation som gör att du som företagare, medarbetare och individ bygger goda relationer, får flera möten och ökar din försäljning.


Vill du bli ett geni på dig själv, kommunicera med lätthet och glittrande ögon?

Utbildningen ”Kommunikation” är ett framgångsrikt koncept för att skapa attraktiv kommunikationsförmåga och effektiv respons. Genom processer med lösningsfokuserade förändringsverktyg handleds du som medarbetare och individ till nya utgångspunkter för hur medvetna val av ditt språk och ditt självledarskap gör skillnad för beteenden, relationer och hälsan. Du får tillgång till kraftfulla verktyg som gör att du kan leda dig själv till att uppnå personliga och arbetsrelaterade resultat och mål i livet. Lyckade förändringar börjar alltid inifrån.

Det här får du med dig!

  • Ökad självkänsla, säkerhet och yrkesstolthet

  • Insikt i fängslande, effektiv och övertygande kommunikation

  • Passion för det goda samtalet, lustfyllda möten och säljande presentationer

  • Mer arbetsglädje, livslust och tacksamhet

  • Verktyg och tekniker för eget ledarskap för självreflektion och avslappning

  • Större framgång i vad du än gör


Så här är kursen utformad

Du får föreläsning, seminarier med workshopsinslag och tillfälle till reflektioner. Du får processinriktad ledsagning med en rad handfasta verktyg och möjlighet till fortsatt coaching. Självklart skräddarsyr jag innehållet utifrån gruppens önskemål. Lämpligt för grupper om 8 - 16 personer.


Samtliga upplägg anpassas efter önskemål och behov. Målgruppen är med fokus på ledare, medarbetare och även dig som privatpersoner. Välkommen att höra av dig för du som är förändringsbenägen och vill utvecklas eller bara är nyfiken.

Prisförfrågan och intresseanmälan på www.sjalvledarskap.nu eller 073-98 110 28.