Utbildningar

Utbildningar, kurser och coachning inom Självledarskap.

 

E-kurs (Nyhet!)

Återhämtning - din nya hållbara hälsa

Kursen är till för dig som känner att du behöver ta igen dig efter intensiv period av arbete, träning eller är stressad och sliten, och som inte riktigt hinner med, kan, orkar eller har tid till återhämtning. Eller du som vill bevara din sköna lugn-och ro känsla.

Just nu, premiärerbjudande med 50% rabatt!

Först till kvarn - de 25 första
Använd koden “aterhamtning50”.


Utbildningar

En balanserad arbetsvardag

Friska arbetsplatser lönar sig! Arbetsmiljöverkets nya regler innebär fokus på en omfattande skyldighet till en förbättrad systematisk arbetsmiljö på företag. Målet är att förebygga psykosociala hälsorisker till en frisk arbetsplats. Men hur gör man egentligen? Ledarskap, kompetensförsörjning, socialt samspel efterfrågas. Framtidens ledarskap handlar om hantera relationer, olikheter och situationer. Genom att kunna leda sig själv till djupare självinsikter –kan man leda andra till bästa och högsta potential. Känsla av gemenskap, uppskattning och delaktighet säkerställs.

Läs mer >

Kommunikation - för såväl inre som yttre framgång

Vill du ha praktiska presentations- och kommunikationsverktyg i hur du presenterar dig som ett unikt varumärke? Vill du kunna använda de rätta orden med känsla, förstå dess skillnad och fördelar så att du når det resultat och nytta som du önskar? Få kunderna köpa från just dig? Du får konkreta verktyg för framgångsrik kommunikation och presentation som gör att du som företagare, medarbetare och individ bygger goda relationer, får flera möten och ökar din försäljning.

Läs mer >

Stark i framgång - Nå din högsta potential!

Bär du på en affärsidé eller dröm som du vill men inte vågar förverkliga? Tror dig inte kunna och hittar på ursäkter för att nå arbetsrelaterade och privata mål? Lyckade förändringar börjar alltid inifrån. Självledarskap hjälper dig att bli medveten om ditt förhållningssätt om mening och värden med det du tänker, säger och gör. Nycklarna är självinsikt, kommunikation och återhämtning. Du får träna på övningar där du leds med fokus på dina drivkrafter, ökad tilltro till den egna förmågan och större ansvar för val och mål. ”Stark i framgång” är ett processinriktat helhetskoncept för dig som vill bli geni på dig själv, mer levande, sann och energifylld. Genom att kunna leda dig själv till djupare självinsikt kan du också leda andra till framgång och högsta potential.

Läs mer >


Föreläsningar & workshops

Naturen som kraftkälla - Ta ansvar för din hälsa!

Känner du dig uppvarvad och har svårt att koppla av? Lever du mest med gasen på? Tider att passa, krav som staplas och ständiga förändringar att kunna hantera? Splittrad uppmärksamhet både i arbets- och vardagsliv. Att vistas i naturen har vetenskapligt kraftfulla effekter för avspändhet och energipåfyllning. Återhämtning för både prestation och hälsa. Ger tid till reflektioner och självinsikter som frigör dina tankar, ökar din sinnesnärvaro och kreativitet. Självledarskap ger dig i olika naturupplevelser och naturmiljöer verktyg till din fjärrkontroll med både gas- och bromsknappar. Lösningsfokuserade tekniker för att förstå de tankar och beteenden som bidrar till stress samt otillräcklighet och kunna förändra dessa. Fokus och stillhet blir din nyvunna konst.

Läs mer >

Återhämtningens ädla konst

Föreläsning: en lärorik och underhållande föreläsning om vad god sömnkvalitet egentligen är och varför den så kraftfullt påverkar din vakenhet, effektivitet och prestationsförmågan. Den påverkar dig både fysiskt och psykiskt med möjlighet till ett längre och mer berikande liv.
Drömmar är viktiga för din återhämtning, din inlärning och ditt minne. Hur blir du medvetet sömnskicklig? Du får förslag på tekniker och lösningar för avslappning och återhämtning som gör dig gladare, piggare och mer motiverad.

Läs mer >


Skicka intresseanmälan idag!