Naturen som kraftkälla!

 
 

Använd naturen som kraftkälla

Känner du dig uppvarvad och har svårt att koppla av? Lever du mest med gasen på? Tider att passa, krav som staplas och ständiga förändringar att kunna hantera? Splittrad uppmärksamhet både i arbets- och vardagsliv.

Att vistas i naturen har vetenskapligt kraftfulla effekter för avspändhet och energipåfyllning. Återhämtning för både prestation och hälsa. Ger tid till reflektioner och självinsikter som frigör dina tankar, ökar din sinnesnärvaro och kreativitet.

“Natur för hjärnans retreat”

Självledarskap ger dig i olika naturupplevelser och naturmiljöer verktyg till din fjärrkontroll med både gas- och bromsknappar. Lösningsfokuserade tekniker för att förstå de tankar och beteenden som bidrar till stress samt otillräcklighet och kunna förändra dessa. Fokus och stillhet blir din nyvunna konst.


Samtliga upplägg anpassas efter önskemål och behov. Målgruppen är med fokus på ledare, medarbetare och även dig som privatpersoner. Välkommen att höra av dig för du som är förändringsbenägen och vill utvecklas eller bara är nyfiken.

Prisförfrågan och intresseanmälan på www.sjalvledarskap.nu eller 073-98 110 28.