Återhämtningens ädla konst

 
 

Föreläsning:

En lärorik och underhållande föreläsning om vad god sömnkvalitet egentligen är och varför den så kraftfullt påverkar din vakenhet, effektivitet och prestationsförmågan. Den påverkar dig både fysiskt och psykiskt med möjlighet till ett längre och mer berikande liv.

Drömmar är viktiga för din återhämtning, din inlärning och ditt minne. Hur blir du medvetet sömnskicklig? Du får förslag på tekniker och lösningar för avslappning och återhämtning som gör dig gladare, piggare och mer motiverad.

Vill du bli mästare på din bästa återhämtning, känna dig mer vital och effektiv

Utbildningen är ett framgångsrikt koncept för ett mer balanserat och rikt arbets- och vardagsliv. Du får en garanterad lönsam hälsoinvestering genom insikter om betydelsen av sömn, vila och återhämtning för ett långt och framgångsrikt liv. Du når förståelsen om sambandet mellan dag och natt, on och off, ja och nej, till och från, vilket innebär konsten att hämta igen något förlorat. Med kraftfulla lösningsfokuserade förändringsverktyg leds era medarbetare och du som individ på ett lättsamt och lustfyllt sätt fram emot medvetet självledarskap, ökad effektivitet och livsglädje.


Nyttan och vinster

  • Når insikt om medvetna hälsoval för att leva livet till 100 procent

  • Vägen till nyckeln som kan skapa förändringar och tar fram ”ett attraktivt jag"

  • Insikt i kraftfullt eget ledarskap

  • Ökad ekonomi och trivsel

  • Större passion för visioner, mål, drömmar och ansvar

  • Mer arbetsglädje & tacksamhet

  • Verktyg och tekniker för att leda dig själv till ökad vitalitet, energi och återhämtning


Så här är utbildningen utformad

Du får föreläsning och seminarium med handledda workshopsövningar. Jag ger möjlighet till individuell coachning utifrån ett behovsunderlag med garanterade kraftfulla resultat. Självklart skräddarsyr jag kursens upplägg utifrån behov och val av hel -eller halvdagars upplägg. Lämpligt för grupper om 8 – 16 personer.


Samtliga upplägg anpassas efter önskemål och behov. Målgruppen är med fokus på ledare, medarbetare och även dig som privatpersoner. Välkommen att höra av dig för du som är förändringsbenägen och vill utvecklas eller bara är nyfiken.

Prisförfrågan och intresseanmälan på www.sjalvledarskap.nu eller 073-98 110 28.