Återhämtning 

För en bättre dag

Att återhämtning är viktigt vet många. Likväl är många okunniga om att återhämtningen är avgörande för både prestation och hälsa.Vi erbjuder dig föreläsningar, kurser och coachning för att bli medveten om de val, både positiva och negativa, som du gör om sömn, återhämtning, aktiv vila, kost och motion. NLP/NS (neurologisk lingvistisk psykologi) som är en samling effektiva tekniker och verktyg som gör det möjliga att förändra dina tankar och därigenom även din kropps hälsa.

nathan-dumlao-cspncX4cUnQ-unsplash.jpg
 
 

Människor som mår bra arbetar bra

Vaknar du mitt i natten och ligger och oroar dig och kan inte somna om? Känner du att du behöver ta igen dig efter intensiv arbetsdag eller hårt träningspass, men att du inte riktigt hinner? Vill du öka din förmåga till återhämtning och vila för en mer effektiv och produktiv dag? Då är det bra att äga verktyg för goda sömn- och återhämtningstankar och praktiska lustfyllda lösningar. Tankar du tänker och känslomässigt släpper igenom styr dig. Utvilad, glad och pigg presterar du bättre, För företaget ökar attraktionsförmågan, konkurrenskraften och frisknärvaron.

God sömnkvalitet ger starkt immunförsvar

Grunden till produktivitet och livskvalitet är att vara frisk och var fylld med energi. Den energinivå du har ska nära både din kropp, dina tankar och dina handlingar. När din hälsa blir bättre så blir allting i ditt liv bättre. Sömnkvaliteten är en avgörande grundfunktion för allt och bygger upp ett starkt immunförsvar. Den påverkar din utveckling, din må-bra-energi och din effektivitet på dagen. Återhämtning är A och O för att kunna leva livet till 100 procent.


Dagen “Bara Vara” har varit fantastisk skön och avkopplande. Skön och vilsam miljö. Härliga människor i gruppen. Mycket bra ledarskap av Yvonne. Jag känner mig fullspäckad med nya insikter och fått mycket energi. Dagen har väckt min kreativitet. Ett minus var att dagen gick för fort.
— - Sagt av deltagare på Bara Vara

Återhämtning

Genom professionell vägledning får du lära dig att stänga av tankar som stress ar och oroar, och kanske skapar rädsla och ångest. Du får också verktyg för hälsosam rörelse och återhämtning, och insikt i hur du kan skapa tid för återhämtning, självreflexion och stillhet.

Precis allt påverkas av din energinivå
Något som kanske inte är så självklart, men likväl kanske det största, är att den som kan aktivt vila och återhämta sig även ger kärleken ett livsrum.
Kort sagt: lära dig konsten att leva i balans och må bra. När du mår blir bättre så blir allting i ditt liv bättre. Vinsten blir en eftertraktad balans för kropp och själ. Återhämtning handlar om att hitta igen något förlorat.

Sömn

Var tredje svensk lider av sömnproblem . Stress påverkar sömnen om du inte kan stänga av ordentligt från dagens oro eller problem. Med ökad medvetenhet om hur du skapar balans mellan arbete och vardagsliv ökar också din framgångspotential och effektivitet.

Balanserar, stärker och skyddar oss
Kvalitetssömn motverkar en rad problematiska tillstånd som: hjärtinfarkt, diabetes, depression, utbrändhet, fetma, trötthet, olycksrisk och långtidsfrånvaro. En god nattsömn underlättar uppbyggandet av ny vävnad och befäster minnet.
Sömnen är helt enkelt den billigaste och mest kloka investering du kan göra. Långsiktigt för ett långt och lustfyllt liv.

Drömmar

Drömkunskap är livskunskap för vardagens hanterande och din inre personliga vägledning. Drömmar stärker ditt minne, lärande och din utveckling. Sömn och drömmar hör därför ihop och gör dig mer balanserad, effektiv och attraktiv.

En källa till kunskap
Enligt mångårig visdom är drömmen psykiskt en oändlig källa till kunskap om vem du är. Den visar på din attityd mot dig själv och vad som händer just nu i ditt inre. När du oroas och letar efter lösningar kan du få svar och vägledning som visar dig rätt väg.
Vi lär dig att tolka dina drömmar och att hitta värdefull vägledning just i din unika livssituation.


Yvonne har gett mig ett antal olika verktyg som jag kan använda för att ha en god sömn. Jag har lärt mig att min egen tankekraft och inställning är mycket betydelsefull, både under min vakna tid och när jag ska sova... Hon har dessutom gett mig bra, konkreta råd på lösningar för yttre omständigheter, som jag har svårare att påverka. Det är skönt att veta att jag kan göra så mycket själv – och att det faktiskt fungerar!
— Jenny

Bara Vara dagen har gett mig en paus och tid till eftertanke. Få in fokus på mig igen- inte låta andra styra mig. Möte med nya nyfikna människor.

Inre frid. Tacksamhet. Lugn. Fokus. Medvetenhet. Underbara övningar.

Med vinden i ansiktet, solen sken och jag kände mig oövervinnlig. Jag bara log när jag gick längs Brudgången. Miljön Sätra Brunn fångar en. Yvonne har karisma och fångar en.

Har fått tiden att tänka och reflektera över mig själv. Jag älskar min Magiska cirkel.